Reunió d'informació de la Junta d'Immigració dijous

Junta de migració.Sota la pressió dels vilatans mantenir Junta d'Immigració dijous 17/12 a. 18:00 una sessió informativa sobre Församlingshemmet. No hi ha informació encara ha vingut de qualsevol agència o proveïdor de govern, tot i que la seva població es duplica ara i Anundgård. A l'entrar en contacte amb el Servei d'Immigració tampoc havia suposat per mantenir aquesta reunió a Holm. A petició dels residents Holm, però, la Junta d'Immigració ara tenen una reunió d'informació amb els vilatans de la setmana.

També es creu que té un èxit fins i tot amb els sol·licitants d'asil nouvinguts més tard, més informació sobre això més endavant.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *