Més possibilitats de sobreviure a un accident a Holm gràcies als voluntaris!

Thomas Åslin visade HLR på församlingshemmet.
Thomas Åslin de Västbyn mostra la reanimació cardiopulmonar a la casa parroquial.

I veckan anordnades ett nytt utbildningstillfälle för både gamla och nya frivilliga i projektet Förstärkt medmänniska. L'interès era gran per ser capaç d'ajudar els companys ciutadans en cas d'emergència, i hi havia molts nous voluntaris Holmbor. Poden si tenen l'oportunitat i es troba en un radi de l'ajuda en un accident a Holm. Atès que el temps d'execució dels serveis d'ambulància i rescat és llarga, pot ser crucial. En un exemple. una aturada cardíaca redueix les possibilitats de supervivència de 10% per minut. No obstant això, si un intent de rescat amb la RCP i DEA s'inicia dins 3 Els meus possibilitats poden ser tot 70% per sobreviure.


Com funciona??

Quan algú diu 112 i alarma a l'operador classifica l'accident com un accident de trànsit, marca, ofegament o sospita d'una aturada cardíaca dins de Holms “àrea de l'alarma” skickas automatiskt ett SMS ut till frivilliga. Dessa kan sedan om de har möjlighet göra en första insats (ingen skyldighet föreligger). Området är 15 km från Holms kyrka, men kan komma att ändras så det blir avlångt eller beroende på var deltagarens mobiltelefon är.

Mangrann uppslutning på Församlingshemmet.Bli Förstärkt medmänniska?
Läs mer och se reportage om Förstärkt medmänniska och anmäl ditt intresse här om du vill bli en Förstärkt medmänniska i Holm.
holmbygden.se / aguda

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *