Reunió extraordinària de fibra Holm

Bo Lindroos, Keith Sahlin, Roland Hultman, Lars-Erik Persson, Ulf Wikholm i Stefan Edin en una reunió de la junta extraordinària en Gimåfors.

L'altre dia es va reunir Holm tauler de fibres en una reunió extraordinària. Per al delit dels membres, es pot dir que el Consell d'Administració després de tots els retards burocràtics ara per fi funciona amb l'aplicació Fibres Holm. Atès que les noves regles són per venir en els anys desitgi addicions junta del comtat a la informació i per això la reunió.

En aquesta ocasió, es van reunir el bredbandseldsjälar districte amb una tassa de cafè amb la longitud de blat de la casa del projecte en Gimåfors Bygdegård. La propera vegada que la placa col·locada en l'altre extrem de Holmsjön, a “Hultman Rakan”. Treballa amb banda ampla de fibra a Holm connecta amb les localitats, tant figurativa com literalment a la volta Holmsjön.

Hi ha un extens esforç voluntari realitzat per llegir les seccions en les regles d'aplicació, trobar el projecte, calcular el pressupost i cobrar les quotes d'afiliació M. M.. En general, és una mica més de 180 membres del compost, tant als propietaris de cases i permanents.

La situació actual és que Bynet significa el disseny del dibuix de fibra, mentre que les ofertes estan disponibles per a l'operador de la selecció i l'operador de la xarxa. També queda triar el constructor. el pal de tot, però només després que el Consell d'Administració i la Junta va aprovar finalment la sol·licitud i concessió del suport financer. S'espera que l'aprovada poc després de fibra Holm van complementar amb la informació sol·licitada, de manera que el treball pràctic pot començar a la primavera / estiu.

NOTA!
– Si vostè no ha pagat la quota anual de 2016 (i alguns fins i tot 2015), fer-ho CREUANT!
Pagar la quota anual 100:- fins BG 500-0229, escriure designació propietat i noms.
– que té com a membre canviar de correu electrònic, número de telèfon o l'adreça? carregar aquesta.
– Per a aquells de vostès que encara no han notificat Holm fibra de la propietat és el moment de fer-ho ara, per obtenir una quota de subscripció més barat abans va el tret de sortida. Més informació i registrar-se aquí.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *