botiga de ICA a Liden en venda – estació també

Pelle, l'ICA ha decidit vendre - una botiga de ICA es converteix, per tant, no més.“Un trist per a la comunitat”, tal és l'un sense els comentaris a Facebook a ICA avís rodet de la venda, l'altre dia. escriu avui Sundsvall Tidning si la botiga que ara està a la venda. I com si això no fos suficient, l'estació de servei, alhora que mirava a la venda.

ICA desaparèixer
jo 13 Per anys Norlander empènyer ICA Tancar a Liden, però ara ha decidit provar una cosa nova. També assenyala que la competència és dura avui en contra dels principals minoristes en Sundsvall. ICA també ha anunciat que no signarà contractes amb qualsevol nou propietari. Per tant, romandran, sempre que la lluita a Per. Per sosté, però, comprova actualment per a una nova cadena que vol fer-se càrrec amb qualsevol contractista i espero que pugui ser completada a la tardor.

De la mateixa manera, estar dret mentre Liden Macken a la venda a la carretera enmig de Liden.Macken mentre que per a la venda –
“un deixant – més per donar suport locals”.

Com si això no fos suficient,, ara és l'estació de servei a la carretera a la venda des de fa algun temps. entrevistes ST Frédéric Krewski just quan està a punt de fer gasolina a la gasolinera, i espera que això pot ser un toc d'atenció perquè més persones trien les alternatives locals.

Gràcies a HBU!
No hi ha dubte que la botiga al poble significava molt per al districte Liden a través dels anys. Així també per a nosaltres “Holm”, especialment des de la botiga a Holm tancat al novembre 2011. Holm Appliance Desenvolupament, Hbu, vull agrair per Norlander i el seu personal pels seus esforços fins ara i espero que tot vagi bé, sempre que segueixin, i que van a trobar uns nous empresaris igualment compromeses, que volen fer-se càrrec de. De la mateixa manera, és clar Liden Macken.

anys 2011 arribarà a les botigues en Holm de nou les seves portes. Aquí amb Hjordis amb caminador fora.

.
també llegir

23/4 -12 St.nu: Sökes: En handlare till Holm
2
2/6 -11 ST.nu: Butiken bevarar bygden


.

Llegiu el propi missatge de l'ACI Liden a continuació. Feu clic a l'entrepà per llegir els comentaris.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *