AQUESTA NIT emissió en directe 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands SI

Partit de la directora Dia! Comprovar si hi ha la millor qualitat de l'engranatge a la part inferior dreta. En cas de qualsevol problema tècnic, tractar en lloc de difusió de l'enllaç directament sota.

Holms SK.Kovlands SIaquesta nit 19:00 jugat “Nordvästras El Clàssic” en Holm tanquin amb la trobada derbi clàssica entre Holm SK – Kovlands SI. El partit va gaudir com de costum, el millor lloc en amb una fumejant tassa de Java i la salsitxa o una hamburguesa al quiosc.

Holmbygden.se livesänder matchen. Per a aquells que no ho fan no són capaços d'assistir a la mateixa en aquest solemne vårdrabbning, anar partit també és bo per veure aquest lloc web. Just abans del partit aparell reporter local Fredrik Wikholm la càmera acompanya el partit transmès amb comentaris d'experts i les últimes notícies en el camp de HSK.

alineació, anuncis dels partits i resultats, el text en cada partit gratis aquí!

corrent d'aquesta nit (“incrustat” per sobre): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:per Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

última derbi, Svärd una memòria Holm Seger! Darrera HSK va donar la benvinguda a Kovland Holm tanquin va ser fa tres anys a de maig de 2013 en DM-Shocker, que després de 3-3 a temps complet es va acostar a la tanda de penals. 6-4 el resultat final com, després d'un enfrontament emocionant davant de la tribuna.

Veure la tanda de penals plena per sobre de l'última reunió a Holm Holm tanquin entre SK – Kovlands SI.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *