AQUESTA NIT emissió en directe 19.00: Holm – el cub

Partit de la directora Dia! Comprovar si hi ha la millor qualitat de l'engranatge a la part inferior dreta. En cas de qualsevol problema tècnic, tractar en lloc de difusió de l'enllaç directament sota.

Holms SK.Kubikenborgs IF.aquesta nit 19:00 Holms jugar contra SK Kubikenborgs IF 2 casa a Holm tanquin. El partit a casa penúltima en unes setmanes, per tal de prendre l'oportunitat de veure el joc en el seu lloc amb una fumejant tassa de cafè i una saborosa hamburguesa al quiosc.

Holmbygden.se livesänder matchen. Per a aquells que no tenen el privilegi d'assistir hemmma meca esportiva del districte, anar partit també és bo per veure aquest lloc web. Just abans del partit aparell reporter local Fredrik Wikholm la càmera acompanya el partit transmès amb comentaris d'experts i les últimes notícies en el camp de HSK.

alineació, anuncis dels partits i resultats, el text en cada partit gratis aquí!

corrent d'aquesta nit (“incrustat” per sobre): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:per Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *