LIVSÄNDNING AQUESTA NIT: Holms SK – IFK Sundsvall 2

Partit de la directora Dia! Comprovar si hi ha la millor qualitat de l'engranatge a la part inferior dreta. En cas de qualsevol problema tècnic, tractar en lloc de difusió de l'enllaç directament sota.

Holms SK.IFK Sundsvall.aquesta nit 19:00 visitant IFK Sundsvall 2 Holm terraplè. També és l'últim partit de la temporada de primavera i els déus del temps ofereixen una nit d'estiu gloriós. Aprofita l'oportunitat de veure el joc en el seu lloc amb un bon cafè i una saborosa hamburguesa al quiosc.

Lokalredaktionen från Holmbygden.se sänder också matchen live här på hemsidan för alla långväga fans. Just abans del partit Plataformes reporter Fredrik Wikholm de la càmera per a la transmissió partit, i comentaris d'experts amb les últimes notícies dels equips de districte. ventiladors de llarga distància, tant dins com fora del país tendeixen a seguir els jocs i tot el suport HSK benvinguda!
Si us plau, comentar cants alegria per sota! 😉

alineació, anuncis dels partits i resultats, el text en cada partit gratis aquí!

corrent d'aquesta nit (“incrustat” per sobre): https://www.youtube.com/watch?v=rhdNj1sC6h4
HSK:per Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *