VIU: Göran Frisk fa remuntada davant Hassels IF!

Partit de la directora Dia! Comprovar si hi ha la millor qualitat de l'engranatge a la part inferior dreta. En cas de qualsevol problema tècnic, tractar en canvi de canal de HSK holmssk.se/youtube.

avui 17:00 visitar Holms SK Hasselbackens IP. Holmbygden.se livesänder matchen. Amb poques jornades per al final de la temporada i una batalla atapeïda a la part inferior de la taula, ara és un partit amb molt en joc! Després d'IFK Sundsvall 2 (com Holm derrotat a la primavera) es va retirar de la sèrie pel que van perdre Holm 1 trepoängare oh-tan-important en la collita baixa puntuació. Abans del partit d'avui és tan Hassels si set punts a la taula DIV5 – seguit de prop per Holm SK en cinc punts. Depenent de com acaba les divisions més altes pel que pot ser que un últim lloc significa nedflytt a la divisió de sis temporada que. En un partit on Holm és capaç de passar nästjumbon Hasselhoff com és una de tres punts avui més important que mai!

Joc d'hostes a partit d'avui no és menys que 80- i 90 grans gegants, el producte sòlid Holm Göran Frisk!

alineació, anuncis dels partits i resultats, el text en cada partit, gratis aquí!

corrent d'aquesta nit (“incrustat” per sobre): https://www.youtube.com/watch?v=P3Y-a8ADeFo
HSK:per Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *