Rescue robat a Västbyn!

pot de rescat robat a Västbyn!
“El vaixell només es pot utilitzar en situacions d'emergència”, diu el signe de natació al West Village. Ara sembla que el pot de rescat, però, han estat robats.

Sembrat voltant de la zona de barbacoa a Västbyn.El més probable, el pot a Västbyn robat aquest mes de setembre. revelacions es rep Si us plau, si res més vist. D'acord visitants banys freqüents rescatarà vaixell havia estat allà a l'estiu. Ara, però, s'ha observat que no es troba, i que estava cobert voltant de la zona de barbacoa.

Les declaracions de testimonis sobre el possible robatori
Es pot afegir també que la 6 Setembre al voltant de les 17 hores des del vaixell vist una furgoneta al bany. Quan a continuació, es va tornar cap a la riba en vaixell, també ho va fer la camioneta de cop i volta a corre-cuita i se'n va anar amb les portes de l'armari obert. Després que hi va haver almenys cap vaixell. Si llavors hi era just abans que no es pot dir amb certesa, però el més probable és que pot estar relacionat.
Hi ha algú més que pot dir quan van veure l'última en estreta proximitat o vist el que pot ser per a camioneta, s així que si us plau!

Què fer si vostè veu una mena?
Important rellotge Barri, especialment a les zones rurals.Quant a un violacions sense cap dubte en curs per descomptat, ha de trucar a la policia a través de 112. Amb el coneixement que la policia sovint 5 dues mil·lèsimes de polzada de distància, es pot excepte que o situacions qüestionables com aquest quan “just” veu alguna cosa sospitosa, sinó que també pot ser intel·ligent per compartir directament Grup Holm a Facebook. Possiblement amb una imatge rellevant. Així assolit directament sobre 300 Membres amb els ulls en Holm i al voltant. Unir-se a tu també si no ho ha fet, per esbrinar el que està succeint en el camp.

Recursos de rescat tenen, però important a les zones rurals
pot de rescat en Västbyn és un recurs important per a un ofegament es produeix a l'interior a la platja o al llac. Igual que qualsevol altre equip de supervivència està en zones escassament poblades és especialment important quan en general pren molt de temps perquè els serveis d'emergència i ambulància a arribar. En Holm també pot rescatar l'ús de vaixells dels anomenats veïns millorades que estan en àrees disperses. En una alarma d'ofegar-se en Holmsjön alarmes SOS d'alarma automàticament voluntaris en tot el Holm a través de SMS i tenir l'oportunitat de rescatar algú en dificultats abans que ve el personal de seguretat pública. Llegiu més sobre l'enfortiment veí projecte en Holm aquí i com funciona. Aquí també es pot expressar el seu interès si voleu estar implicat com un recurs voluntari.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *