informació Landsbygdsriksdag 2018: Discutir assumptes rurals a la casa parroquial 23/11 a 19

Tota Suècia viurà reunió s'organitza en Holm 23 de novembre.

la 23/11 compostos i està generalment en Holm-Indalsälven-Liden convidats a discutir assumptes rurals. És l'organització Tota Suècia viurà (HSSL) la celebració de la reunió i fins i tot es va convidar als polítics. La reunió forma part dels preparatius per a l'anomenat Parlament Rural que se celebraran a Västernorrland 2018 i quan se li dóna els pobles dels voltants hi ha l'oportunitat de demostrar la seva vàlua en les activitats locals. Per a tots nosaltres per estar amb, ofereix HSSL Västernorrland, Sundsvall Municipi comitès locals ara en la primera trobada.

Temps i lloc: dimecres 23/11 a. 19-21, La casa parroquial a Holm.pdf
cartell: Si voleu imprimir la invitació o posar un cartell descarregar aquí .

Benvingut a una nit de recompensa, oferim refrescos!
HSSL Västternorrland & comitès locals Sundsvall Municipi

registre (per als fikats sake) més recent 21/11. Seleccionar la quantitat i Premsa. parcialment ennuvolat! (Font.)
També és possible que el correu electrònic Christina Antonsen a antonsenc@gmail.com Eller sms'a / tel.nr Ringa. 0730-33 29 44 (Niklas / #ShepherdsHut).


Obs! És una data errònia per sobre de la notificació. La data correcta és 23/11.

.Reunió sobre assumptes rurals.
Tota Suècia viurà (HSSL) és una organització nacional que representa aproximadament el 5 000 grups de desenvolupament local a tot el país. HSSL també està disponible al comtat- i municipals. Més informació.
Landsbygdsriksdagen és un dels majors espais per al desenvolupament local i del rural i que ha estat organitzada cada dos anys des de mitjans de la dècada de 1990 pel Tot Suècia viurà. Llegiu més aquí.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *