Telecomunicacions estació Anundgård establert – Mirant cap enrere en el segle passat

Anund Manor central telefònica existent

Telecomunicacions estació Anundgård té ara una "millor data abans". Com a part de l'eliminació gradual de la xarxa de coure a tot el país ara han decidit prendre Telia l'estació de servei post 100 anys en servei actiu. El tancament afecta tots els abonats que tenen una subscripcions de telefonia domèstica a través de la presa de telèfon, si Telia o un altre operador.

anys 2012 es va anunciar que faria Telia sufocar l'estació telefònica en Loviken. Ara és l'estació de telecomunicacions en Anundgård que al seu torn ha vist els seus millors dies. Com altres opcions per a la comunicació a través de la xarxa de coure d'edat s'ha apoderat de més-i-més per tal de mantenir el Grup Telia des de fa alguns anys en el procés de desmantellament de totes les antigues centrals telefòniques que ja no es considera rendible. Anundgård L'estació es va tancar per sempre 2018-04-03.

noves opcions, inclosa la fibra Holm
Per als que actualment té un telèfon de casa a través de la xarxa de coure que es vol mantenir diverses opcions. Si es va a aconseguir a través de la fibra instal·lada "Holm fibra" (Obs! informe Aquesta!) perquè pugui utilitzar de qualsevol operador és triar el Servanet (que construirà la xarxa de fibra juntament amb la fibra Holm).

Una alternativa a tenir telefonia per a la llar a través de fibra, amb “telefonia per a la llar a través de la xarxa mòbil”. A la seva pàgina web, la mà Telia informació general amb preguntes i respostes tancament REFERÈNCIA ("Les xarxes del futur") i les seves pròpies ofertes Si vostè decideix quedar-se (o registra't) Telia.

en cas contrari, Telekområdgivarna un servei al client independent de l'operador que pot ajudar a aclarir les coses i el que ha de considerar abans de comprar subscripcions.

 

Anund Granja primera central telefònica va ser en aquest edifici, que des de fa uns anys també allotja un negoci.

La història de les centrals telefòniques en Anundgård
La primera central telefònica manual Anundgård construït en la dècada de 1910. L'estació va ser llavors 50m a l'est de la central telefònica d'avui (situada a 700 metres a l'est de l'església). designació de l'estació en el moment era "Östbyn", També s'ha corregit estació baixa en Anundgård. El "canvi manual" va ser proporcionat en gran mesura per la pròpia operadora de Holm, Maria "Maja" Hjerpe (Nascut Viklund, 1912).

voltant 1920 Quan la telefonia Holm estava en la seva infància, era, era pare adoptiu de Maja Pelle Haglund que va fer commutador, però ja els 13 anys, era Maia que va haver de fer-se càrrec del funcionament. Ella es va encarregar dels canvis de marxes manuals en Holm fins a la primera estació automàtica i els dispositius telefònics més modernes amb marcatge es va fer càrrec de la tasca de Holm, a la meitat de la dècada dels 60.

Il·lustració d'una estació d'intercanvi 40 subscriptors st veien en aquest moment. Idèntica a la Manor, Anund primera marxa es veia.

Abans de l'automatització treballat de manera que quan es volia trucar a qualsevol part va començar vostè girar el telèfon i llevant l'auricular. Des respondre Maja "Anundgård" en l'altre extrem i després va haver de demanar que ho comuniquin al. Podria ser que també podria passar a escoltar una xafarderia de tant en tant al poble a través d'aquest treball.

T. V al quadre. vist un contracte de treball de Maja a través dels anys, "Contracte pel que fa a la gestió de l'estació d'intercanvi amb el dispositiu de trucada per al públic i els telegrames expedició" de 1935. Allà, entre altres coses que l'estació estaria oberta söckendagar (els dies de setmana) a 8-20. Fora d'aquest horari va haver de buscar un altre mitjà de comunicació si volgués fer-se amb algú. Els diumenges, l'estació va ser tancada per al servei del matí a les 10-13 i per al diumenge sopar a 16-18. D'altra banda, les següents imatges es pot veure que la remuneració pel treball com el director de l'estació de telecomunicacions va ser de 40 SEK / any i subscripcions. I d'acord amb el "telèfon" com el nombre d'abonats a 1935 com 15 st, que serà un salari mensual d'escassa 50 KR.

 

(Feu clic a les imatges per fer més gran)

 

 

Per a aquells que no tenen un telèfon a casa de manera que també es va ser visitar l'oficina de commutació si volgués trucar per telèfon. A la sortida ha de pagar per deixar 15 cèntim en l'arma negre com es veu a la imatge de sota. La mateixa imatge també es veu un llibre a l'estació de Suècia registra anys datades 1919. a la pàgina 120 ens trobem amb "Östbyn".

 

Maca vivia en la vida de l'oficina primer telèfon. A la fi del segle 40a construït una nova centraleta manual de 100 metres a l'est. Avui és la seva filla que viu a l'estació de telecomunicacions més antiga, mentre que el seu fill viu en la segona més antiga.

Anund Manor centre de commutació de segona. Darrere de la finestra de la dreta era el manual de marxes, l'habitació que queda d'ella, es podria trucar si vostè tenia el seu propi telèfon a casa

A mitjans dels anys 60 es van construir primera central telefònica automàtica de Holm (L'edifici ja no existeix), aquesta vegada en entre els dos abans esmentat. A principis dels 80 va ser construït a l'estació de telecomunicacions que s'utilitza fins avui. A mitjans / finals dels 90, molt abans que YouTube, Facebook i Google van veure la llum, Va ser a través de la central telefònica fins Holmbor va tenir el seu primer contacte amb Internet.

Molt sovint tenia l'ordinador de sobretaula una construïda "56 kbits-mòdem" que al seu torn estava connectat a una presa de telèfon. I la gràcia que després es va despenjar el telèfon mentre s'està assegut i esperar cinc minuts per a una pàgina web podria ser carregat! Tal vegada transcorregut el primer correu electrònic de commutació Anund Granja?

Per desgràcia per als residents Holm, de manera que mai va arribar a l'estació de actualitzar-se amb el molt més ràpid tecnologia ADSL Llançat a principis dels 00, quan ni Telia o qualsevol altre operador consideren que valgui la pena. tardor 2005 Va ser un remolc de diapositives per Anundgård l'escola i després també es va fer Anundgårdsbor si estaven interessats en unir-se, dels quals al voltant de 15 llars van fer. Alguns anys més tard, fins i tot la tecnologia mòbil 3G, el que significa que la majoria de persones van abandonar les seves velles connexions d'accés telefònic a través d'Internet presa de telèfon.

després de gairebé 40 anys de servei seran Anund Granja recent estació telefònica a desmantellar

Que seria avui molts anys que ningú última navegat amb un "56 kbits mòdem" a través de la presa de telèfon, mentre que en la situació actual és encara al voltant 40 abonats que utilitzen la presa de telèfon de telefonia per a la llar per l'estació de Anundgård.

 

 

enllaços relacionats
decisions al desembre 2016: les ajudes concedides per a fibra a Holm! Holmbygden.se
www.holmbygden.se/2016/12/15/beslut-fiber-till-holm/

Associació d'Economia de Fibre Holm. Pots registrar-te aquí!
www.holmbygden.se/foreningar/holm-fiber/

Llegir més sobre el tancament / "futura xarxa". Telia.se
www.telia.se/framtidensnat

4G-màster fins Holmbygden! Holmbygden.se
www.holmbygden.se/2015/03/23/4g-till-holmbygden

Els canvis en les telecomunicacions- i xarxes de banda ampla, Enviar & Telecom Agency
www.pts.se/sv/Privat/Telefoni/Fast-telefoni/Forandringar-i-tele–i bredbandsnaten

Telia treure la telefonia fixa en Loviken 2012, Holmbygden.se
www.holmbygden.se/2012/12/05/telia-tar-bort-fast-telefoni/

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *