Finalment temps de la fibra! – oferta t.o.m. 31/3!

Ara és el moment de connectar el districte Holm amb banda ampla de fibra. En aquests dies Holm Fibres membres van rebre una oferta a les caselles de correu on fins 31 Març pot unir-se a un preu reduït de 18 400 KR (1500 KR extreta de paraules. apreciat 19 900 KR). Fins i tot aquells que no vulguin utilitzar els serveis d'avui, connecti la casa per les necessitats futures!

El treball dur des d'octubre 2013
És després d'uns 3,5 Anys de dur treball de Fibres Holm bord amb els membres de fitxatges, reunions, aplicacions M. M.. com ho és ara clar que hi ha ServaNet que es tiri de la xarxa en Holm. ServaNet és també l'empresa que va a fer la xarxa de fibra òptica interurbana de Sundsvall, el que significa que més persones seran capaços d'unir-se des de fora Holm fibres de captació.

Inclosa l'excavació de la casa de l'oferta
En les etapes anteriors, s'ha parlat del propi compost ha de fer els arranjaments per a l'enterrament del cable a Holm i vostè mateix podria sostenir-se per si mateix l'excavació últim bit fins a la paret de la casa. L'ofrena d'avui, però, inclouen tant l'excavació de tot el camí, i fer forats a la paret. No sabem avui si vostè vol o necessita els serveis de la xarxa, també es pot esperar amb la subscripció. D'aquesta manera, la casa encara connectat a la xarxa, que de per si planteja els valors de propietat significativament més que el cost de tall. L'horari és posar la pala a terra en tres mesos, al juny.

Associació d'Economia de Fibre Holm
L'associació continua per descomptat, per vigilar el procés d'estiratge de la fibra avui, encara que ServaNet assumit el control de l'aplicació i l'assignació en contra de la Junta del Comtat. No obstant això, és ara depèn de cada individu a decidir si vol tenir la fibra o no. Així, no hi ha decisió d'associació comuna per a aquest. Quin paper Fibres Holm llavors tindran a partir d'ara serà presentat i discutit a la reunió anual a finals de la primavera i finalment es va decidir pels membres. Llegiu més aquí sobre la fibra Holm i articles anteriors.

Quadre d'informació per a l'oferta ServaNet

Per obtenir més informació sobre la gamma de serveis, exemple de càlcul, condicions M. M.. es poden trobar en el correu.

No només la fibra
Igual que moltes altres de desenvolupament rural és l'expansió de la banda ampla a Holm no només sobre la cosa mateixa – un Internet ràpid, serveis de televisió i telefonia IP. Att utveckla bygden tillsammans skapar grundläggande förutsättningar för framtiden. För att sammanfatta behovet att vara med på resan kan Holm Fibers styrelses allra första facebookinlägg citeras; “Volem donar a conèixer els treballs en curs per assegurar que la nostra terra tindrà accés a la xarxa de banda ampla vital per a la nostra terra natal per continuar vivint i desenvolupant-se en el futur. Låt oss vara med att ge våra barn och barnbarn och även andra en möjlighet att leva och bo i vår vackra hembygd.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *