Svenolov encén el seu forn de carbó d'avui!


Avui dia és un dels millors destinacions de viatge de pícnic Kväcklingssjön en Holm a 14:00. Hi ha saber Sven Olovs a punt per encendre Medelpads i potser només a punt per començar forn de carbó de Suècia! Va ser l'any passat que el vell i savi Sven Olov Ytterbom de Östbyn va començar amb el seu projecte – Per fer el seu propi forn de carbó vegetal. Ara, s'està finalment acabat i Sven-Olov ha sortit a la cabana del bosc per protegir-se quan es posa el far d'avui. Un excel·lent destí per al dia. Porti la cistella de pícnic, Svenolov conèixer i obtenir una mostra de la història.

Kolmilor feta abans per produir cures de carbó forjat. Per una combustió deficient en oxigen de la fusta, tancat mitjançant la inclusió d'avet i carbó mòlt està formada. El truc està en mantenir una combustió moderada, de manera que el Milan no agafa el foc i en fum. Una cosa que va ocórrer en un intent similar fa alguns anys en Sula.

troba Kväcklingssjön
Pugi el Lillsjön a Östbyn. A continuació, passar Lillsjön pocs quilòmetres, perquè pugui trobar el forn que Kväcklingssjöns de resposta.
Kartlänk här.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *