Andreas Sahlin i Thomas Mehlin teatre fent

En els dies i fins que el 14 Juliol es desenvolupa decorat de teatre Ökensagan Casa del Poble a Erikslund i Andreas Sahlin del tren de la muntanya és sinònim de la música amb la seva banda. Molts són els que alberga Holmbor, Sandnäset o altres ocasions festives han pres nota dels talents musicals del petit llogaret de muntanya Drive produïts. Tant l'ancià Örjan “sala” Sahlin, i fill Andreas, poques vegades sortia de l'esdeveniment en àrees sense un públic complaent. Avui dia, el corrent d'Andreas amb la banda Domino Majestic en un estiu.

Andreas escuder més propera Thomas Melin de Indal també juga a la banda i també ha escrit el guió per al conjunt Senyor desert, que és un teatre musical de conjunt Kabare. En conjunt, representen una història de l'emigració als Estats Units des de la dècada de 1800 es mostra amb humor, la calefacció i la música. Notícies del dia d'avui les experiències que podrien ser compartits fins i tot pels emigrants d'avui, que en lloc d'anar-se'n, ve a Suècia.

A l'escenari juga ni més ni menys que 35 persones, excepte els funcionaris. Avui dia, la noció de valors, però encara hi ha dies que queden de reserva per a aquells que vulguin experimentar l'espectacle. Läs mer och boka biljett här!

La banda Domino Majestic es pot trobar a spotify, Youtube o Facebook.

també llegir
3/7 ST: En utvandrarsaga med massor av musiksommarteater med Ånge Kabaré
26/6 ST: Utvandrarsaga repeteras i Ångemed massor av musik

 

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *