Finalment precipitació de Holm

 

Precipitació esperat sobre Holm 21-22 juliol

el clima, fins i tot per als estàndards suecs, estat un important tema de conversa d'aquest any. Després de la sequera persistent va prendre fortes pluges finalment sobre el districte Holm en el cap de setmana. nota per eldningsförbud encara preval en tot el comtat.

Més a prop que això no va ploure dijous

El risc d'incendi és i ha estat imminent nacional, així com en Holm. Aquí hi ha dos incidents en què va convocar tingut lloc els cossos de bombers durant l'estiu, un incendi d'herba a Storjärptjärn i al Hassjön. Des que va desaparèixer la neu, alguna cosa realment plou val la pena el nom va resultar més Holm, una tovalloleta a terme poques vegades vist. Hi ha hagut només uns pocs gotes d'aigua molt breus que havien caigut sobre el camp – fins ara.

Durant la tarda de dissabte la pluja va començar amb unes poques dutxes que van venir i went-. Més tard el dissabte a la tarda i durant tota la nit a diumenge fins a les 12 va obrir el cel sobre tota la Holm. Amb sort la pluja pot donar un impuls molt necessari a la vegetació, baies, i sobretot reduir el risc d'incendi. Ara, també pot ser una mica més la retallada de mirar cap endavant a tot el districte gräsklipparentusiaster.

Recordeu que eldningsförbud fortfarande råder i hela länet. es necessitaria encara més la pluja abans de poder començar a parlar d'alguna cosa “normal”.

Ara a la setmana com s'espera de nou per tornar onada de calor amb temperatures que arriben 27-30 graus de Holm. I si vostè creu que les previsions meteorològiques que espera una mica de pluja més es necessita molt-des d'ara de nou el cap de setmana.

a holmbygden.se/vader Sempre es pot trobar les últimes previsions meteorològiques Holm!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *