excursió d'art assistit bé en Gimåfors


excursió d'art assistit bé en cap de setmana Gimåfors.

Els artistes Ann Badma, Curt Agge, Eva-Liisa Jonsson Holappa, Hanna Hasse, Lily El seu Gälldin, Lena Sellstedt i Ulla-Britt turó durant el cap de mantenir-se en l'art a peu centre comunitari Gimåfors. En les proximitats dels setanta tots els dies vénen a veure o comprar les seves creacions al centre comunitari Gimåfors. Fins i tot porció del dinar va ser popular. Pintures de molts tipus és veure. Tot i que les fotografies i ceràmiques.

Una gran atracció probablement també ha estat servint el dinar, quan molts dels hostes, residents i propietaris de casa al voltant de l'oportunitat de menjar el dinar durant la visita, Visita Stefan senzilla – un dels organitzadors a Gimåfors Bygdegårdsförening.

fotos konstrundan

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *