Rescat alertat aquest vespre després de nombroses descàrregues de llamps al voltant de Holm i Liden

Després d'una tempesta acabava de passar per allà han estat nombrosos els raigs voltant de Holm i Liden. Dos d'alarma s'ha produït el fum es veu des del bosc. Servei de Rescat està investigant actualment la situació en les dues alarmes rebudes reportats a les nou en punt de la carena i Dacke Tarn. Mentrestant, s'aixeca una gran quantitat de vapor després de la pluja des del terra calent, que fàcilment fa que la boira es pot confondre amb el fum. Segons ST té cap confirmació de qualsevol foc fet fins i tot pel rescat.

Més informació:
ST: Larm om skogsbrand vid Vättaberget / Dacketjärn

Vegi a continuació les imatges de radar de SMHI.
Enllaç a la pluja- i el mapa de flash que sempre trobarà la Holmbygden.se/vader.

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *