Indals SI – Holms SK. aquesta nit en viu dimecres 18,30


Partit de la directora Dia! Comprovar si hi ha la millor qualitat de l'engranatge a la part inferior dreta. En cas de qualsevol problema tècnic, tractar en canvi de canal de HSK holmssk.se/youtube.

Ikväll kl 18,30 blir det derby på Härevallen i Indal. Matchen sänds live här på Holmbygden.se !

Efter sommaruppehållet har Holm kommit ut med en bortavinst mot Viskan och senast en hemmaförlust mot Alnö. Holm står på en fjärdeplats i tabellen och nu ställs man mot tabelltvåan Indals IF (f.d. konkursade Granlo BK ). Tufft motstånd och bortaplan ikvällmen Holmlägret har visat sig från sin ljusa sida under träningarna på sistone med en mycket stark och stor uppslutning. De gamla HSK-rävarna Patrik Mattsson och Krister Lind, som även medverkade mot Viskan och Alnö, har gjort comeback efter några års uppehåll. Kristers resoluta brytningar på öppna ytor och Mattsson kraftiga tillslag är välkomna förstärkningar i truppen! Ikväll kan allting hända!

Holms SK kommer till Härevallen med följande trupp: 30.Andreas Kotermajer 2.Kristian Karlsson 4.Krister Lind 5.Johan Hallström 6.Oscar Pq Palmqvist 7.Patrik Mattsson 8.Yonas Khlwelki Ye 9.Olle Nordberg 10.Niklas Wikholm 11.Gebremeskel Elias 12.Kenneth Lindberg 14.Eskil Nordberg15.Linus Frisk 16.Robin Holmlund 18.Daniel Selin 19.Peter Lind 20.Marcus Smedman 21.Claudio Moraga.

Següent partit: Holms SK – Matfors IF 2. diumenge 26 Agost. 14:00 Holm terraplè

alineació, anuncis dels partits i resultats, el text en cada partit, gratis aquí!

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *