Storpjärptjärn tancada, s'obre de nou dissabte 1 juny

Ara Storjärptjärnen en Holm fiskevårdsområde t.o.m tancada. 31 maig. Estrena de la pesca és 1 juny. El llac té existències de truita i salvelino. Les llicències de pesca es poden adquirir més fàcilment a través d'Internet o de forma local a través d'un agent, llegir més här på fiskesidan Holmbygden.se/fiske.

Per guardar el camí cap al llac durant källossning i el desglaç prop Storpjärptjärn Normalment, cada any, el primer dia de la setmana després de Pasqua i s'obre de nou el primer dissabte de juny. Sempre assumeixi que si no endevinat va dir.

Llegir més sobre la pesca a Holm aquí

Un comentari a "Storpjärptjärn tancada, s'obre de nou dissabte 1 juny

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *