paglalin Board: Walay asylum accommodation “Skandalhusen”

pinaka-ulahing Balita:
11/11 ST: Brister stoppar asylboende

Pensionärshemmet.Det blir inget asylboende i Holm med nuvarande brandskydd meddelar Migrationsverket idag. Besiktningen av fastigheterna som planerats i veckan blir inte av. Migrationsverket ser inte någon mening med besiktningen då brandskyddet ändå inte är uppfyllt. Brister är bland annat att det saknas ett automatiskt brandlarm. Något som Aros Energideklarationer angett till Migrationsverket att de redan hade, men som alltså aldrig funnits i fastigheterna.

Lyssna på intervju med verksjurist Kent Juhlen (sa panahon 00:40).

11/11 SR: Inget asylboende i Anundgård i Holm

Leave sa usa ka Reply

Ang imong email address dili nga gipatik. Gikinahanglan kaumahan mga gitiman-an *