Rescue alerto karong gabii human sa daghang mga welga sa kilat sa palibot Holm ug Liden

Human sa usa ka dalugdog bag-o lang miagi sa adunay daghang welga sa kilat sa palibot Holm ug Liden. Duha ka pagpagubok miabut mahitungod sa aso makita gikan sa lasang. Räddningstjänsten undersöker just nu läget vid två inrapporterade larm inkomna vid niotiden i Åsen och Dacketjärn. Samtidigt stiger det upp mycket vattenånga efter regnvädret från den varma marken, som lätt gör att dimma kan förväxlas med rök. Enligt ST har ingen bekräftelse på någon brand gjorts ännu av Räddningstjänsten.

Basaha ang dugang pa:
ST: Larm om skogsbrand vid Vättaberget / Dacketjärn

Se radarbilder nedan från SMHI.
Länk till regn- och blixtkartan hittar du alltid på Holmbygden.se/vader.

Leave sa usa ka Reply

Ang imong email address dili nga gipatik. Gikinahanglan kaumahan mga gitiman-an *