HSK l' “Guldfemman” chjusu

Guldfemman.Holms SK’s guldfemmantävling är avgjord och resultatet blev ca. 8000 kr till klubben. Första priset i tävlingen gick till Ing-Marie Nordberg med lagetIng-Maries guldgossar”.

Förr i tiden var det bingo som gällde på Vike skola vilket senare avlöstes med Bingolotto hemma i sofforna. Det är ingen hemlighet att det är en stor utmaning att få ekonomin att gå ihop i föreningen. I år provade Holms Sportklubb en ny variant för att få klirr i klubbkassan – “Guldfemman”. En tävling med möjlighet att sätta en slant på laget med möjlighet att vinna en fotbollsresa eller något annat nöjesevenemang. Målet var att tjäna pengar och samtidigt kunna öka intresset runt föreningen och matcherna.

Förstapriset kammades hem av Ing-Marie Nordberg. Ett presentkort på 4000 kr till en fotbollsresa eller annat nöjesevenemang. Andrapriset gick till Niklas Wikholm som får äran att gå in gratis och få titta på alla hemmamatcher under 2014. Tredjepriset var ett presentkort på 300kr på Österströms Herrgård och vanns av Bo Kull. Den största vinnaren var dock Holms Sportklubb. Slutsumman för intäckterna blev 7750 Sek à l 'cumposta da tutti i partighjani. Money comu tali. pò esse à prò di un campu, football, Surghjenti o più aria à l 'baddi di ghjocu.

HSK ringraziu tutti i participanti dédié chì cuntribuitu duranti la stagione passata!
Läs mer och se hela prispallen på holmssk.se/alaget.

Lascià una circulacion

U vostru indirizzu email ùn sarà publicatu. campi, nicissarii sò marcati *