Vezi Mandate recensione Segnala TV Puglia circa i impresi, daretu “Skandalhusen”

Jan Josefsson och Uppdrag Granskning om Aros Energideklarationer
Michael Sterner (Vinge advokatbyrå) och Marcus Hamberg (Fagerhyltan Fastigheter) bakom det skandalomsusade företaget Aros Energideklarationer delgav motsägelsefulla uppgifter när de var med i Uppdrag Granskning.

Se Uppdrag Gransknings inslag om Aros Energideklarationer och Fagerhyltan.
I reportaget följs Petter som bor företagets fastigheter i Tobo och visar på misskötsel av bostäderna och svårigheter kring luddiga ägarförhållanden. På samma sätt som det varit under de senaste åren i Holm med andra ord.

Marcus Hamberg talade osanningFagerhyltan var visst ägare i Aros Energideklarationer.
Marcus Hamberg dici pocu da telefonu à HBU in Holm ch'ellu nigatu a so indiatura è Fagerhyltans in Aros. Ghjesù li disse ch'ellu avia nunda à fà cù asiliu Agriturismi e dichjarazione Aros Energy.
Quandu Petru I tobo francese qualificà callers Marcus Hamberg Hamberg ùn cunnosce quale hè u pruprietariu chirurgu di dichiarazzioni Aros Energy. revue de Mission stati parò chì Fagerhyltan Marcus Hamberg comu prisidenti intreccia pigghiò 51 % di dichiarazzioni Aros Energy.

Lascià una circulacion

U vostru indirizzu email ùn sarà publicatu. campi, nicissarii sò marcati *