Meeting imbasciatore di Fiber Holm

Bo Lindroos, Keith Sahlin, Roland Hultman, Lars-Erik Persson, Ulf Wikholm och Stefan Edin på ett extrainsatt styrelsemöte i Gimåfors.

L'altru ghjornu scontra Holm tinta bordu à una riunioni straordinariu. Till medlemmarnas glädje kan det sägas att Länsstyrelsen efter alla byråkratiska förseningar nu äntligen arbetar med Holms Fibers ansökan. Sedan nya regler nu tillkommit i år önskar Länsstyrelsen kompletteringar av uppgifter vilket var anledningen till mötet.

Denna gång samlades bygdens bredbandseldsjälar över en kopp kaffe med vetelängd i Projekthuset vid Gimåfors Bygdegård. Nästa gång är styrelsemötet förlagt till den andra änden av Holmsjön, nantu “Hultmansrakan”. U travagliu cù stintu T à Holm cullega lu paesi, sia apparenza e significa attornu Holmsjön.

Ci hè un largu sforzu vuluntarii spartuti fatta à leghje i parti in li reguli applicazzioni, truvà prugettu, calculari bugettu è vincite quì sottu culturale M.M.. Megliu, hè appena più 180 i membri di u cumposti, tutti i patroni mente è in casa.

A situazione oghje hè chì Bynet leva di u generu di u disegnu fibre, mentri tenders sunnu dispunìbbili di operatore selezzione è l 'operatore di a reta. Ferma dinù à sceglie u costruttore. bastone di tuttu, ma solu dopu à l 'Board amministrativa e la Board infini assicurati l' applicazzioni e vulinteri un sustegnu finanziariu. Förhoppningen är att den godkänns snart efter att Holm Fiber kompletterat med efterfrågade uppgifter, så att det praktiska arbetet kan sätta igång till våren/sommaren.

gon!
Ni som inte betalt årsavgiften för 2016 (och somliga även för 2015), gör så ögonaböj!
Betala årsavgiften 100:- finu a BG 500-0229, skriv fastighetsbeteckning och namn.
Har du som medlem ändrat e-post, telefonnummer eller adress? Uppdatera det här.
För er som ännu inte anmält fastigheten till Holm Fiber är det hög tid att göra det nu, för att få en billigare anslutningsavgift innan startskottet går. Läs mer och anmäl här.

Lascià una circulacion

U vostru indirizzu email ùn sarà publicatu. campi, nicissarii sò marcati *