Diskussionspunkter fra koncept møde 16/1

Här är antecknade diskussionspunkter som berördes vid onsdagens idé-mötet på Österström, 13/1 2013. Det var ett givande möte med många kloka ord från ett tjugotal Holmare. Nytt på hemsidan är att tidigare mötesanteckningar har samlats under sidanMøder og referater” (där tidigare endast HBU:s protokoll funnits).

 • Livreddende Træning da Thomas Aslin afholdt før jul tiltrukket masser af mennesker og er en stor gevinst for sikkerheden i Holm. Kunne være en uddannelse i år.
 • Møllen foreslog distriktet penge overvåges for Holm beboere i Dan Johansson. Må holde kontakten med dem, og er enige om, blandt andet. vej til Nötåsen skovlet. Måling mast revet ned i februar og byggeriet vil være af. Enhver virksomhed forening kan vente, og vi vil se, hvilken form for organisation bedst egnet til at modtage landskabet godtgørelse. Restitutionen skal uanset gavne hele distriktet.
 • Dan informeret mere om situationen med Senior Hjem og Teacher hjem.
 • Det koster KUN 30 kr for en indkøbspose hemkördfrån ICA Liden via stikledningen. Lær mere om, hvordan man kan gå om dette.
 • Tommie kontrolleres med Bjørn Nordling – Mittland til at komme og tale om projektlederen (landdistrikterne tilskud). Han kunne ikke deltage i dag. Nye gjort forsøg.
 • Macken er lukket permanent. Fortsat drift option / leasing skal undersøges!
 • Leader-projekter drøftet som en løsning til at drive en række samtidige projekter i områder, for eksempel. butik / gas station, udrulning bredbånd / telefoni, belægning (m.h.a. Heico Basten). Kortvarigt bidrager lokalt 30 % af omkostningerne og få resten af ​​gavebistand. 30 %-omkostninger kan værdiansættes frivilligt. Inspiration fra andres projekter kan findes i landdistriktsnetværk projektdatabase.
 • Forslag til mulige. studier eller tilegnelse af viden fra Alby og Ljustorp hvordan de kører mack / business.
 • Sjov til en ny småbørn familie er flyttet til Holm. Skal leje af Lars-Åke Sundberg. Mere med tomme huse er til at forsøge at leje, glad for at familier med børn. En god måde at “prov-bo” för att sedan ev. Künne Kopa.
  Hus indtil Salu och uthyrning.
 • Hemsidans annonsfunktioner för Nyhed og Kalender has Borja used, bh!
 • Bussturer discussed. Fler Aker An nu 2008, trots less population. There Aker lika Mange per buss till Kovland från Indal-Liden I från Holm. Fler pensionärer Aker nu Holmbussen till stan, for shopping og Birsta M.M. sedan the bara Kostar 100Cr / mand (!!) DEM för att aka buss anden hela Kommunen. Resolution on ev. turändringar will tas, VaR. Lustigt nog vill vill Landstinget Skaro ner 30% in Bussar, Medan Kommunen vill till fördubbla kollektivtrafiken 2020. Bra Stod Centralt dock finns för och Holm glesbygden. LAS mer that Pendle Holm-Sundsvall.
  Kommentarer eller ändingsförslag på busser / bus tidsplan er altid velkommen understregninger Tommie løberute; tommie@trapatronen.se .
 • Liden Avis, også offentliggjort i Holm, krævende mere materiale til indpakning og velkommen flere forslag fra Holm-side.
 • Isen var ikke meningen at blive skyllet i år, men nu er de opkræver for anmodninger endnu ikke begyndt rødmen. Der var børn på stedet at gå, før isen er frosset, og nu holdt Derudover “skating disco” fredag ​​aften for lidt og store!
 • Det har for nylig skriftlig script og soundtrack i Holm for den kommende blockbuster film. Inspiration er taget fra de smukke omgivelser op her.
  Jessica Falk selv er involveret i at skabe soundtracket.
 • Næste Holm-møde tid / dato er endnu ikke afgjort, læse nedenfor.

Gør det næste møde:
– Tommie'll tjek igen med Bjørn Norling, hvis og når han kan komme til det næste møde projektleder til at tale om leder, Så kan vi bestemme tid og dato.
– Janne Vinroth tjek hurtigt med Alex, hvis du kan lease gas station / pumpe indtil videre. Et tidligere møde i den nærmeste fremtid kan være behov for dette.
– Niklas møder tidligere interesseret, Janne, av affärn och visar bygdens intresse.
– Gunilla tale med ICA Kovland af interesse Holm Hall som filial.
– Niklas løser en idé boks på Holmbygden.se hvor man nemt kan skrive forslag til, hvad der skal gøres i Holm.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *