Det går til ulven vinter i Holm

Holms Verbesök i kirke.Natural Life kryber stadig tættere. Den allerede tæt på naturen Holm har flere eksotiske rovdyr observationer. Denne weekend kan en ulv set i midten af ​​Anundgård, Holm.

Big Bear dømt i Liden..
I landsbyen og dens nærhed, er det for nylig blevet observeret bjørn i landsbyer. For to uger siden sköts Desuden et stort björn i Liden. Noget tidligere været meget sjælden. Læs artiklen ST.
.
Lossen blev set på værftet i Gimåfors..

I august var der også en los lige rundt et plot i Gimåfors, hvorved en gård skatter blev dræbt.
* Den los i billedet har intet at gøre med den gerning.
.
.Holms kirke.
Endnu vanskeligere at slå, var imidlertid, at lørdag aften kunne ses en ulv i Anundgård. Det blev under en aftentur til en lokal beboere oplevede en større dyr spadseretur blot et par meter væk Holms kirke. En ulv med stor lodne hale bevægede sig i midten af ​​landsbyen. I et øjeblik havde de begge øjenkontakt og en forbipasserende bilist stoppet og også haft fornøjelsen af ​​at se rovdyr. Så de lavede ulven et reelt håb for kirken hæk og forsvandt mod nord med en svajende udtørrede op mod skole.
.
.
Hvad ulven var ved kirken at gøre, er uklart. Muligvis besøget var af religiøs karakter eller et besøg på enhver jord knyttet til fortrolig? Måske er der en bjørn begravet…

Udgangsforbud eller turistmål
Et aktuelt emne er så klar, hvis det er farligt at gå udendørs om natten. Wolves er imidlertid yderst sjældent farlige for mennesker, og historisk set er den eneste dokumenterede nogle enstaka vilda vargattacker under 1700- og begyndelsen af ​​1800'erne. Et håb er, at dette kan hjælpe distriktet med en øget strøm af turister og fans, der ønsker at få et glimt af ulven. Måske den lokale udendørs selskab indtastet handel arrangere ture i Holm med ulv safari i fremtiden.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *