HSK s “Guldfemman” lukket

Guldfemman.Holms SK guld femte løb besluttes og resultatet var omkring. 8000 SEK til klubben. Førstepræmien i konkurrencen gik til Ing-Marie Nordberg med holdet “Ing-Maries guldgossar”.

I fortiden, som bingo gælder på Vike skole senere blev erstattet med Bingolotto hjem i sofaer. Det er ingen hemmelighed, at der er en stor udfordring at få enderne mødes i foreningen. I år forsøgte Holm Sportklubb en ny drejning for at få den kendingsmelodi af klubben bestilling – “Guldfemman”. En konkurrence med mulighed for at sætte nogle penge på holdet med muligheden for at vinde en fodbold tur eller andre underholdning begivenheder. Målet var at tjene penge og samtidig at øge interessen omkring forbindelsen og kampene.

Førstepræmien var redt hjem af Ing-Marie Nordberg. Et gavekort 4000 SEK til en fodbold tur eller anden underholdning begivenheder. Andenpræmien gik til Niklas Wikholm modtage den ære at gå ind for fri og komme til at se alle hjemmekampe i løbet af 2014. Den tredje gevinst var en voucher for SEK 300 til Österströms Mansion og blev vundet af Bo Hill. Den største vinder var Holms Sports Club. Summen af ​​intäckterna var 7750 SEK til forbindelsen fra alle fans. Penge som sådan. kan bruges til en fodbold camp, sportstøj eller mere luft i spil bolde.

HSK takke alle bidragydere tilhængere, der har bidraget i det forløbne sæson!
Läs mer och se hela prispallen på holmssk.se/alaget.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *