Mission Audit øjne Aros Energy erklæringer

Mission Audit øjne Aros Energy erklæringer.i aften 20:00 SVT 1 Eye Mission anmeldelse Aros Energi erklæringer og Fagerhyltan. Det samme selskab, der ejer ejendomme i Holm og planer asyl overnatning her og omkring Sverige af den svenske Migrationsverket.
Den dårlige forvaltning af ejendommene i Holm har været tydeligt i løbet af årene siden Johan Stendahl, plural dømt og konkursad, købte dem med Master Bob Collection (senere Toboholm). Ejerskab gik derefter til Fagerhyltan, Svenske Lokale Heritage Properties og for nylig også til ejerne Aros Energy erklæringer. Johan Stendahl har stadig forblevet som repræsentant for “fastighetssköteseln” for de forskellige ejere.

Aros Energi erklæringer og Fagerhyltan samtidig ejede ejendomme i Tobo, udenfor Uppsala. Selvom der er mange lejere i årenes løb havde at stille med uregelmæssighederne og havde problemer med udlejere. Disse uregelmæssigheder af ejendommene lykkedes, og hvordan lejere i Tobo imødegås set i aften for Mission anmeldelse.
13/11: Læs mere om aftenens program på lejers Association Journal Hjem & leje.

Se Mandat Review Rapport afsnit af Aros Energy erklæringer og Fagerhyltan her.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *