Se Mandat Review Report TV rapporterer om selskaberne bag “Skandalhusen”

Jan Josefsson och Uppdrag Granskning om Aros Energideklarationer
Michael Sterner (Vinge advokatfirma) og Marcus Hamberg (Fagerhyltan Estate) bag skandale-redet selskab Aros Energy erklæringer meddeles modstridende oplysninger, når de var i Mission anmeldelse.

Se mandatgennemgangen Rapport feature om Aros Energy erklæringer og Fagerhyltan.
Historien fulgte Petter lever selskabets ejendomme i Tobo og viser dårlig forvaltning af boliger og vanskeligheder i forbindelse med fuzzy ejerskab. Ligesom det har været i de senere år i Holm med andre ord,.

Marcus Hamberg talte usandhed – Fagerhyltan var visse ejere i Aros Energy erklæringer.
Marcus Hamberg bemærkede for nylig ved telefonen til HBU i Holm, at han nægtet hans engagement og Fagerhyltans i Aros. Han sagde, at han ikke havde noget at gøre med asyl indlogering og Aros Energy erklæringer.
Da Peter jeg TOBO henvise opkaldere Marcus Hamberg Hamberg ikke, hvem der er den vigtigste ejer af Aros Energy erklæringer. Mission gennemgang hedder dog at Fagerhyltan Marcus Hamberg som præsident faktisk tog 51 % af Aros Energy erklæringer.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *