Aros Energy erklæringer smide lejere

Aros Energy erklæringer opsiger lejere til missioner reviderede vurderingsrapport rapporter. Repræsentanter for selskabets udbud til Migration bestyrelsens asyl overnatning opkald til Östersundsposten, men ingen ønsker at besvare spørgsmål.

Når Aros Energi certificering sidste forår sendt sit bud til Udlændingeservice om asyl indkvartering, bl.a.. a. Holm Tobo udenfor Uppsala gjorde det med lejligheder, der er allerede bor mennesker. I løbet af sommeren, har forsøgt at få lejere i Holm anderledes. Prøv nu at gøre det samme ned i Tobo, selvom lejere har kontrakter og ret til at forblive.

Sidste onsdag var Opgaver gennemgå en rapport om situationen for lejere i Tobo meget misbrug i Aros Energideklarationers boliger. Michael Sterner virksomheden siger i programmet, at de skulle starte en dialog og bringe orden i de fejl. I modsætning til en god dialog rapporter Arbetarbladet at Aros Energy erklæringer nu i stedet ønsker at smide ud lejere i Tobo. Lejere Association står nu på beboernes side.

Processen med at smide deres lejere indregnes fra Holm. Marcus Hamberg, der er majoritetsejer af Aros Energy erklæringer selv smed sin ældste lejer i Holm sidste år. Selv om hun boede der lige siden kommunen ejede ejendommen, hun blev tvunget af Marus Hambergs selskaber Fagerhyltan at forlade sit hjem i Holm. på bare 20 dag, ville hun være væk.
- Jeg ønsker ikke at flytte, fordi jeg levet hele mit liv i Holm, sagde hun.
20/4 2012 ST: Nu töms husen i Holm Læs mere om den lejer, som blev smidt ud.

Östersundsposten skrev også i går flere artikler af Aros Energi erklæringer og et andet selskab, Firma Tea Widéen. På flere steder i den nærliggende amt, de to selskaber søgte bud på asyl overnatningsmuligheder. Ifølge den skitse mangler begge selskabers lejemål og gerninger af egenskaberne for deres asyl overnatning, selvom de har skrevet, at de er ejere af det svenske Migrationsverket.

RIP kalder Migrationsverket arbejder Counsel Kent Juhlén og spørger, om han ikke kan finde det mærkeligt. – “allerede, jeg tror. Det er i dette tilfælde en falsk erklæring”, han svarer. Kent Juhlén siger, at Migrationsverket undersøger virksomheder.

RIP ringer også op Tea Widéen, men så reagerer i stedet Teas datter Pia Karlsson fra Bracke. En Pia Karlsson med telefon Bracke er også kontaktperson for Aros Energy erklæringer og Bracke er kun én Pia Karlsson.
RIP spørge, om det er hende, der er Pia Karlsson Aros Energideklarationers bud.
- Nej, det er ikke mig, svarer Pia.
Hvordan kan det være, at du tilfældigvis har samme navn?
- Jeg kan ikke svare, Jeg ved ikke, hvad Aros Energi erklæringer og forstår ikke, hvad du taler om, siger Pia Karlsson.

Pia Karlsson og tidligere ejer “Skandalhusen” i Holm Johan Stendahl havde sammen før en asylansøgning overnatning i Hälsingland, der fik lukket ned af en skandale, herunder ubetalt moms og lønskat.

Links til artikler
25/11 AFFALD: Migrationsverket utreder företagen
25/11 AFFALD: Här vill de starta flyktingboende
25/11 AFFALD: Flera turer kring asylboenden i Bräcke och Strömsund
25/11 AFFALD: Vill starta asylboenden – men saknar avtal
21/11 Arbetarbladet: Hyresgäster utkastade från sina hem
20/11 SR P4 Uppland: Overnatning på Skolvägen “Du forlader husene mere eller mindre flyde” Lyt til radio rapporter om lejlighederne, forklarede, at sundhedsrisici.
20/11 ejendom Nyheder: Uppdrag Granskning i Tierp
27/10 SR P4 Uppland: Mögel och vattenskador ska bort i Tobo

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *