Ny chance for at blive styrket nabo 7/12!

BEMÆRK! Informer medfølelse med thomas.aslin@sundsvall.se
(hvis du ikke allerede har gjort det via HBU)

Tag en chance på mandag på. 18 (placering at blive annonceret senere) løbende uddannelse for at blive en såkaldt Forstærk nabo. Efter træningen, kan du i en ulykke i Holm modtage en SMS direkte fra SOS operatør. Du har ingen særlige forpligtelser eller rettigheder i og til dette, men hvis du er i stand til og hjælpe! Hvilket faktisk kan gøre en forskel i, om dine pårørende, nabo eller nogen anden i nærheden til at overleve!

Siden projektets start 2013 det har været 11 alarm i Holm og næsten alle af det har været frivillige før de ambulance- og beredskabstjenester. Dog ville vi nødt til at være mere i Holm-distriktet, og helst med lidt spredning omkring Holmsjön. I den nuværende situation er sådan. ingen på den sydlige side af Holmsjön eller Vike, Loviken, Sandnäset, Kväcklingen, Österström og Hældning. Kender du nogen andre du tror kunne være interesseret og egnet. Fortæl dem!

Uddannelsen er tilrettelagt af Medelpads Rescue Association og er gratis. Holm, sammen med et par andre steder i Medelpad alene i Sverige, som kan alarmeres omgående på denne måde ved forskellige ulykker.

uddannelse omfatter:

  • Brand
  • Bortskaffelse af trafikulykke
  • drukning hændelser
  • heart- & Genoplivning med AED

Ofte de simpleste handlinger vigtige – det vigtigste er gjort hurtigt. Dette gør systemet så vigtigt lige Holm p.g.a. at i en ulykke som regel handler om. 20-60 minutter fra den nærmeste ambulance og redningstjenester.

VIDSTE DU HOLM har sine egne defibrillatorer!?
Læs mere og se historien om Forstærket nabo på holmbygden.se/akut (nemt findes gennem “” øverst på startsiden).

Kontakt med spørgsmål:
Medelpads Rescue Association
Thomas Åslin, Fire Inspector / Inner Chain
070-191 04 99
thomas.aslin@sundsvall.se
www.raddning.info

Læs mere om projektet (fr. 2012), KLIK HER.

Folk i landdistrikterne kan ikke nået samme niveau af beskyttelse mod ulykker, som folk i byområder. Kommunens borgere skal have "lige beskyttelse" mod ulykker og dette projekt har til hensigt at bedre nå dette mål.

1.1 baggrund
Landdistrikterne har mindre beskyttelse mod ulykker end byområder, hvor stor- og beredskaber baseret i områder med højere befolkningstæthed. Uden mere forebyggelse og aktivering civilsamfundets evne til første væddemål så ikke nået dele af loven om forebyggelse af ulykker.

mål
Bedre beskyttelse mod ulykker på landet gennem støtte til den enkelte.

1.2 Projektmål

  1. Udvikle et koncept for beskyttelse mod ulykker i landdistrikterne. Konceptet hviler på at kende de mest pinlige uheld i landdistrikter og foranstaltninger (rådgivning, information, tilsyn mv) at mindske og styre disse. Nuværende koncept idé for Management MRF i oktober 2012.
  2. Søgning kanaler derved uddannelse og oplysning kan betjenes systematisk, og gennem disse finde folk, der ønsker at være lokale "sikkerhedsfolk" (overveje navnet for disse mennesker). Nummeret afhænger af interesse og størrelsen af ​​fællesskabet
  3. Under oktober-december 2012, gennemføre piloter på begrebet minimum 3-5 samfund i byområder i landdistrikter.
  4. Januar-februar 2013, evaluere projektet og dets evne til at udvikle arbejdet i en varig proces af MRF og FIP fra de kommunale medarbejdere kan fuldføre beskyttelse mod ulykker. Evalueringen skal også omfatte muligheden for SMS-alarmer eller lignende, der kan sendes til de "sikkerhedsfolk" samt muligheder for at indføre flere steder efter blevet aftalt krav kriterier (fx 30 Mit bidrag til den lokale brandvæsen). Arbejdet er samlet i rapporten og præsenteret for ledergruppen MRF februar sidste 2013.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *