De første asylansøgere til skandale huse trods anmodninger snyd

Asylansøgere er flyttet ind i skandale huse.I aften blev det første nyankomne asylansøgere til Holm og den såkaldte “Skandalhusen”. Efter flere år med utallige anmodninger med åbenlyse snyd og ejerskab ændringer mellem bekendte i det tidligere konkursramte ejer Johan Stendahl konstant mistænkes for at stå bag, synes at nu har haft til at underskrive kontrakter med det svenske Migrationsverket.

I aften, søndag aften, så kom de første asylansøgere og flyttede ind. Ingen oplysninger er tilvejebragt i de områder af hverken Migrationsverket eller ejeren Håkan Larsson Bilkonsult – nu ændret sit navn til Ore Properties AB.

Læs mere om de snyder og tvivl bag:
28/11 Håkan Larsson / "Egenskaber Ore": Falske dokumenter til Migrationsverket, indrykket F-skat og nyt firmanavn

 

 

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *