Direkte udsendelse I AFTEN 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands IF

Match of the Day Live-! Sørg for at have den bedste kvalitet af gearet nederst til højre. I tilfælde af tekniske problemer, prøv i stedet udsendes direkte link nedenfor.

Holms SK.Kovlands IFi aften 19:00 spillet “Nordvästras El Clásico” ved Holm Vallen med klassiske derby møde mellem Holm SK – Kovlands IF. Kampen nydes som sædvanlig, den bedste på stedet med en dampende kop java og pølse eller burger fra kiosken.

Holmbygden.se livesänder matchen. For dem, der ikke ikke er i stand til at deltage i det på denne højtidelige vårdrabbning, gå spil også godt at se denne hjemmeside. Lige før kampen rigning lokal journalist Fredrik Wikholm kameraet ledsager kampen udsendes med ekspert kommentar og seneste nyheder i HSK lejren.

lineup, kamp meddelelser og resultater, teksten i hver kamp gratis her!

Aftens strøm (“indlejret” ovenfor): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:af Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

sidste derby, en hukommelse Svärd Holm Seger! Sidste HSK hilste Kovland på Holm Vallen blev tre år siden i maj 2013 i DM-Shocker, at efter 3-3 på fuld tid gik op til straffesparkskonkurrence. 6-4 slutresultatet som, efter en spændende opgør foran tribunen.

Se den fulde straffesparkskonkurrence over for det sidste møde i Holm Vallen mellem Holm SK – Kovlands IF.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *