Direkte udsendelse I AFTEN 19.00: Holm – terningen

Match of the Day Live-! Sørg for at have den bedste kvalitet af gearet nederst til højre. I tilfælde af tekniske problemer, prøv i stedet udsendes direkte link nedenfor.

Holms SK.Kubikenborgs IF.i aften 19:00 spille Holms SK imod Kubikenborgs IF 2 hjem på Holm Vallen. Den næstsidste hjemmekamp i et par uger, så benytte lejligheden til at se spillet på plads med en dampende kop kaffe og en velsmagende burger fra kiosken.

Holmbygden.se livesänder matchen. For dem, der ikke har det privilegium at deltage hemmma distriktets sportslige mekka, gå spil også godt at se denne hjemmeside. Lige før kampen rigning lokal journalist Fredrik Wikholm kameraet ledsager kampen udsendes med ekspert kommentar og seneste nyheder i HSK lejren.

lineup, kamp meddelelser og resultater, teksten i hver kamp gratis her!

Aftens strøm (“indlejret” ovenfor): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:af Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *