LIVSÄNDNING I AFTEN: Holms SK – INA Sundsvall 2

Match of the Day Live-! Sørg for at have den bedste kvalitet af gearet nederst til højre. I tilfælde af tekniske problemer, prøv i stedet udsendes direkte link nedenfor.

Holms SK.INA Sundsvall.i aften 19:00 besøger IFK Sundsvall 2 Holm dæmning. Det er også den sidste forår sæson kamp og vejrguderne tilbyde en herlig sommeraften. Benyt lejligheden til at se spillet på plads med god kaffe og en velsmagende burger fra kiosken.

Lokalredaktionen från Holmbygden.se sänder också matchen live här på hemsidan för alla långväga fans. Lige før kampen rigge reporter Fredrik Wikholm op kameraet til kampen udsendelse, og ekspert kommentar med de seneste nyheder fra distriktet hold. Langdistance-fans både i og uden for landet har en tendens til at følge de spil og alle HSK støtte hilste!
Please comment cheer chants nedenfor! 😉

lineup, kamp meddelelser og resultater, teksten i hver kamp gratis her!

Aftens strøm (“indlejret” ovenfor): https://www.youtube.com/watch?v=rhdNj1sC6h4
HSK:af Youtube-kanal: holmssk.se/youtube

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *