Master kok fra Holm og Liden skole i White Guide-finalen

kokke: Sundsvall Kommune er rigtig god til måltider i skoler og har ingen modtaget færre end otte nomineringer i TA…

Udgivet af Heja Sundsvall den 12 september 2016

Holms egen mesterkok Glenn Widén (T. V. i billedet) Gå til Malmö White afsendere guide Junior Gala. Liden skole restauranten har nemlig blevet nomineret til årets bedste!
Alle kan ikke huske skolemad som den mest kulinariske smag tur hver dag. Måske du følger Lidens skola på facebook har dog lært, at der er en anden virkelighed, som i dag. Studerende fra Holm, Indal og Liden vil Liden skole har for nylig haft fornøjelsen af ​​at se frem til frokost hver dag. på sidan du kan se en fest måltid efter den anden prangende lagt ud med ingredienser kogte i dit eget køkken. Trodser en sparsommelig matkassa, vil det være med stor viden om luksus og god alligevel. Meget skyldes netop den nye chef Glenn Widén, ligesom sidste år, flyttede familien til Holm og arbejder nu i skolens cafeteria som kok. I dag, også kaldet mesterkok! Sammen med sit personale, nemlig Glenn år taget Liden til fortrolig White Guide Juniors Contest nomineringer År Skole Restaurant 2016. Bare for at ønske Glenn og Liden Skole og lykke i konkurrencen!

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *