Rescue stjålet på Västbyn!

Rescue båd stjålet på Västbyn!
“Båden må kun anvendes i nødsituationer”, siger tegnet i West Village svømning. Nu ser det ud redningsbåden, men er blevet stjålet.

Vrimler rundt i grillplads på Västbyn.Mest sandsynligt, redning båd på Västbyn stjålet i september. Oplysninger modtages Venligst, hvis mere set noget. Ifølge hyppige badning besøgende vil redde båden havde været der i sommeren. Men nu er det blevet bemærket, at det mangler, og der blev fyldt omkring grillplads.

Vidneudsagn om den mulige tyveri
Kan det også, at den tilsatte 6 September omkring klokken 17 fra båd set en varevogn på badning. Når du derefter vendt mod kysten med båd, så gjorde van pludselig i en fart og gik bort med skabslåger åbne. Efter at der var i hvert fald ingen båd. Hvis det så var der lige før det kan ikke siges med sikkerhed, men mest sandsynligt det kan være relateret.
Er der nogen andre, der kan sige, da de så den seneste i umiddelbar nærhed eller set, hvad det kan være for van, så venligst S!

Hvad gør du, hvis du ser noget lignende?
Vigtig Neighborhood Watch, især i landdistrikterne.Ser man på en unægtelig igangværende krænkelser bør naturligvis kalde politiet via 112. Med den viden, at politiet ofte 5 mil væk, kan andre end det eller tvivlsomme situationer som denne, når “bare” ser noget mistænkeligt, kan det også være smart at dele det direkte Holm Gruppe på Facebook. Muligvis med et relevant billede. Således nået direkte over 300 Medlemmer med øjnene i og omkring Holm. Deltag også dig hvis du ikke allerede har, at finde ud af, hvad der sker i naturen.

Rescue Ressourcer har, men vigtig i landområder
Rescue båd i Västbyn er en vigtig ressource for en druknende opstår inde på stranden eller ud på søen. Som enhver anden overlevelsesudstyr er i tyndt befolkede områder er især vigtigt, når det normalt tager lang tid for redningstjenester og ambulance at nå frem. I Holm kan også redde båd brug af de såkaldte Enhanced naboer, som er i spredte områder. Ved en druknende alarm i Holmsjön alarmer SOS Alarm automatisk frivillige omkring Holm via SMS og få mulighed for at redde en person i nød, før de offentlige sikkerhedspersonale kommer. Læs mere om projektet Styrkelse nabo i Holm her og hvordan det virker. Her kan du også udtrykke din interesse, hvis du ønsker at blive involveret som frivillig ressource.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *