Svenolov lyser hans trækul ovn i dag!


I dag er en af ​​de bedre picnic rejsedestinationer Kväcklingssjön i Holm på 14:00. Der er nemlig Sven Olovs klar til at antænde Medelpads og måske Sveriges eneste klar til at starte trækul ovn! Det var sidste år, at den gamle og kloge Sven Olov Ytterbom fra Östbyn startede med sit projekt – For at lave din egen trækul ovn. Nu er det endelig færdig og Sven-Olov er flyttet ud til skoven hytte at bevogte når det lægger fyret i dag. En fremragende destination for dag. Tag madkurven, mødes Svenolov og få en smag af historie.

Kolmilor gjort hurtigere at fremstille trækul udvirket kur. Ved en iltfattigt forbrænding af træ, omsluttet af herunder gran og formalet kul dannes. Tricket er at holde en moderat forbrænding, så at Milan ikke antændes og gå op i røg. Noget, der skete på et lignende forsøg et par år siden i Sula.

Find Kväcklingssjön
Skru op for Lillsjön i Östbyn. Så passerer Lillsjön få kilometer, så du kan finde den ovn vi Kväcklingssjöns turnaround.
Kartlänk här.

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *