Andreas Sahlin og Thomas Mehlin laver teater

I dagene og indtil 14 Juli udfolder teater sæt Ökensagan Folkets Hus i Erikslund og Andreas Sahlin fra Train Mountain står for musik med sit band. Mange er den Holmbor, der indgiver, Sandnäset eller andre festlige lejligheder har noteret sig de musikalske talenter i den lille landsby Mountain Drive produceret. Både den gamle mand Orjan “hall” Sahlin, og søn Andreas, sjældent forlod arrangementet i områder uden en selvtilfredse publikum. I dag, Andreas strøm med bandet Domino Majestic i en sommer.

Andreas nærmeste væbner Thomas Melin fra Indal spiller også i bandet og har også skrevet manuskriptet til den indstillede Desert Herren, som er en musikalsk teater sæt Kabaré. Sammen udgør de en historie af udvandring til USA fra 1800'erne afbildet med humor, opvarmning og musik. Daily News i dag erfaringer, der kan deles selv efter dagens emigranter, at i stedet for at gå væk, kommer til Sverige.

På scenen spiller ikke mindre end 35 personer, undtagen funktionærer. I dag er begrebet lager, men der er stadig dage tilbage til at bestille for dem, der gerne vil opleve synet. Läs mer och boka biljett här!

Bandet Domino Majestic kan findes på Spotify, Youtube eller Facebook.

også læse
3/7 ST: En utvandrarsaga med massor av musiksommarteater med Ånge Kabaré
26/6 ST: Utvandrarsaga repeteras i Ångemed massor av musik

 

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *