Migration Vorstand: Kein Asyl Unterkunft “Skandalhusen”

neuesten Nachrichten:
11/11 ST: Mängel stoppen Asyl Unterkunft

Pensionärshemmet.Det blir inget asylboende i Holm med nuvarande brandskydd meddelar Migrationsverket idag. Besiktningen av fastigheterna som planerats i veckan blir inte av. Migrationsverket ser inte någon mening med besiktningen då brandskyddet ändå inte är uppfyllt. Brister är bland annat att det saknas ett automatiskt brandlarm. Något som Aros Energideklarationer angett till Migrationsverket att de redan hade, men som alltså aldrig funnits i fastigheterna.

Lyssna på intervju med verksjurist Kent Juhlen (zum Zeitpunkt 00:40).

11/11 SR: Inget asylboende i Anundgård i Holm

Lassen Sie eine Antwort

Ihre Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *