Vidu Ordono Review Raporti televido raportas pri la kompanioj malantaŭ “Skandalhusen”

Jan Josefsson och Uppdrag Granskning om Aros Energideklarationer
Michael Sterner (Vinge advokatbyrå) och Marcus Hamberg (Fagerhyltan Fastigheter) bakom det skandalomsusade företaget Aros Energideklarationer delgav motsägelsefulla uppgifter när de var med i Uppdrag Granskning.

Se Uppdrag Gransknings inslag om Aros Energideklarationer och Fagerhyltan.
I reportaget följs Petter som bor företagets fastigheter i Tobo och visar på misskötsel av bostäderna och svårigheter kring luddiga ägarförhållanden. På samma sätt som det varit under de senaste åren i Holm med andra ord.

Marcus Hamberg talade osanningFagerhyltan var visst ägare i Aros Energideklarationer.
Marcus Hamberg anmärkte nyligen per telefon till HBU i Holm att han neis sian implikiĝon kaj Fagerhyltans en Aros. Li diris ke li havis nenion por fari kun azilon Tranoktejo kaj Aros Energio deklaroj.
Kiam Petro i Tobo aludi vizitantojn Marko Hamberg Hamberg ne scias, kiu estas la ĉefa mastro de Aros Energio deklaroj. Misio revizio deklaras tamen ke Fagerhyltan Marko Hamberg kiel prezidanto fakte prenis 51 % de Aros Energio deklaroj.

Lasi Respondon

Via retpoŝta adreso ne estos eldonita. Postulita kampojn estas markita *