Junta de migración: Sin alojamiento de asilo “Skandalhusen”

Últimas Noticias:
11/11 ST: Brister stoppar asylboende

Pensionärshemmet.Det blir inget asylboende i Holm med nuvarande brandskydd meddelar Migrationsverket idag. Besiktningen av fastigheterna som planerats i veckan blir inte av. Migrationsverket ser inte någon mening med besiktningen då brandskyddet ändå inte är uppfyllt. Brister är bland annat att det saknas ett automatiskt brandlarm. Något som Aros Energideklarationer angett till Migrationsverket att de redan hade, men som alltså aldrig funnits i fastigheterna.

Lyssna på intervju med verksjurist Kent Juhlen (en el momento 00:40).

11/11 SR: Inget asylboende i Anundgård i Holm

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicado. Los campos obligatorios están marcados *