Serie de inicio en Holm Vallen mañana!

Kvällsträning innan seriestart.Efter sena kvällsträningar, svettiga löparrundor och vinterkalla träningsmatcher sparkar äntligen Holmgrabbarna igång säsongen 2014! Bara att bänka sig på Holmvallens smala, men ack så varma läktare och heja fram laget till en bra start i seriespelet.

Onsdag klockan 19:00 går avsparken mot IFK Sundsvall. Serveringen är öppen! Ett ypperligt tillfälle att käka en hamburgare på byn eller träffa folk över en varm kopp kaffe.

Stöd HSK på ett roligt sätt under året. Gör en Guldfemma!
Det är enkelt! Öppna ett konto på Holms SK’s Guldfemman-sida och välj ut fem spelare i laget till din femma. Med denna femma får du poäng vid matcher och tävlar sedan under säsongen mot andra Holm-fans om fina priser, t.ex. un partido de la Premier League o un musical! Samtidigt går pengarna till Holms Sportklubb. Guldfemman kostar 160 KR, som du kan betala sedan på en faktura. Spela och stöd HSK här!
(Du som spelade ifjol har redan ett konto och kan återställa ditt lösen este.)
Stöd HSK och gör en Guldfemma!

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicado. Los campos obligatorios están marcados *