El inicio para jóvenes en Holm Holm Vallen, Ven a animar!

HSK's fotbollskola 2014.På lördag den 13/9 har vi ett sammandrag på Holmvallen. Vårt knattelag ska spela första matchen kl 10:00. Ta en tur till Holmvallen, köp en varm lördagskaffekopp eller en hamurgare och heja fram våra kämpande, tappra knattar. Kiosken håller öppet ungefär mellan 09:30-12:30. Vi ses!! /Hälsningar Holms Knattelag

Holms SK - compuesto en desarrollo.Spelschema för Holmvallens knattesammandrag:
10:00 Sidsjö-Böle IF P07Holms SK
11:00 Selånger FK 06 – Söråkers FF P06-07
12:00 Njurunda SK – Sundsvalls FF P06


Klicka här och stöd Holms SK när du spelar på Svenska Spel. Stöd Homs SK med HELT GRATIS via Svenska Spel!

Registrera dig hos Svenska Spel en endaste gång, sedan stödjer du alltid Homs SK med HELT GRATIS varje gång du spelar med Svenska Spel på t.ex. Stryktippset, Lotto eller köper Trisslotter! Tillsammans med andra Holm-fans blir det varje år flera tusen jätteviktiga kronor (!) för Holms SK. años 2013 blev det 3500 KR! Haga clic aquí – Så gör du!

enlaces
Knattelagets hemsidaholmssk.se/knattar
Läs mer om klubbenholmbygden.se/hsk.
página web del club – holmssk.se

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicado. Los campos obligatorios están marcados *