Rescate alertado esta noche después de numerosas descargas de rayos alrededor de Holm y Liden

Después de una tormenta acababa de pasar por allí han sido numerosos los rayos alrededor de Holm y Liden. Dos de alarma se ha producido el humo se ve desde el bosque. Räddningstjänsten undersöker just nu läget vid två inrapporterade larm inkomna vid niotiden i Åsen och Dacketjärn. Samtidigt stiger det upp mycket vattenånga efter regnvädret från den varma marken, som lätt gör att dimma kan förväxlas med rök. Enligt ST har ingen bekräftelse på någon brand gjorts ännu av Räddningstjänsten.

Leer más:
ST: Larm om skogsbrand vid Vättaberget / Dacketjärn

Se radarbilder nedan från SMHI.
Länk till regn- och blixtkartan hittar du alltid på Holmbygden.se/vader.

Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicado. Los campos obligatorios están marcados *