Sügis Series on koostatud Holms SK

UUENDATUD:
Kuus meeskonda võistlevad 4:an
Sest Holmi eelis on see, et ainult seitse kaheksa võistkonda, mis võib ulatuda Div. 4. Medelpads Jalgpalliliit teatas, et IFK Sundsvall 3 ei saa Ikääntyä, loe, miks alla. Tõenäoliselt ka Fränsta IK avhängda ja ei tohiks kujutada ohtu tõrgeteta top võitluses. Seega tundub olevat kuus võistkonda lahkus kes võitlevad Division 4 2014.

Nüüd sügisel seeria on joonistanud Medelpad Jalgpall. Selles Holm SK tuli ülemine pool seeria kvalifitseerub meeskond Jaotus 5 mehed Fall ning seetõttu tuleb võidelda edutamise neljandast klassist. Temaga tavahooajast võtab meeskonnad 75 % nende punktide nendega, mis varasematel koosolekutel vastu halvema meeskonnad on vähem oluline kui sügisel vooru mängudega.

Hämmastav ühtlaselt finaali
See on väga sujuv mängudega sel sügisel, kui seitse kaheksa võistkonda kuuluvad ainult kolm punkti. Midagi võib juhtuda ja iga mäng on väga oluline. INA Sundsvall 3 ei saa minna, kuna neil on juba meeskond neljandast klassist ja saab olla ainult üks meeskond ühe klubi kohta seeria. Om dokki INA 2 minna 4:an (mis nad tunduvad olevat teed praegu) nad muidugi ei ole seda. Siiski ei ole võimalik “kohtuvad lift”, nii et IFK 2 ja 3 vahel vahetada Div. 4 ja 5. piinlik INA 3 minna sellistel juhtudel alla Div. 6 (kui see läheb sellise, hilisemas peatükis…).

kui mäng- ja teostamine. Vaadake, kuidas saate hõlpsasti panna neid oma mobiiltelefoni kalender.
tabell Vacker sommarkväll på Holmvallen med storseger, nu börjar slutspelet om 4:an!+ Holmbygden.se/tabel - Tabel, vasteid jne.
+ Holmbygden.se/hskkalender – Sync vastab / koolitusi oma mobiiltelefoni või Google'i kalendri!

Sügis endgame tabelis täna

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *