See läheb hunt talve Holm

Holms Verbesök kirikus.Natural Life judinad üha tihedama. Juba looduse lähedal Holm on mitu eksootiliste kiskja vaadeldes. Sel nädalavahetusel võib hunt näinud keset Anundgård, laid.

Big Bear süüdi Liden..
Külas ja selle ümbruses, see on hiljuti täheldatud karu külades. Kaks nädalat tagasi sköts Lisaks suur Björn i Liden. Midagi varem olnud väga harv. Loe artiklit ST.
.
Lynx oli näha õue Gimåfors..

Augustis oli ka ilves lihtsalt ümber krundile Gimåfors, mille talu maksude tapeti.
* Lynx pildil on midagi pistmist teos.
.
.Holmi kirik.
Veelgi raskem võita, aga oli see, et laupäeva õhtul võis näha hunt i Anundgård. See oli ajal õhtul jalutama kohaliku elanikud nägid suuremat looma jalutama vaid mõne meetri kaugusel Holmi kirik. Hunt suure pulstunud saba liikus keset küla. Hetke nad mõlemad olid silmside ja associated autojuht lõpetas ja oli ka rõõm vaatamise kiskja. Siis nad tegid hundi tõeline koguduse lootus hedge ja kadus põhja koos kiikumine sammkäik kuni poole koolis.
.
.
Mis hunt oli kiriku tegema, on ebaselge. Võimalik, et külastasid usuotstarbeliste või külastada mulla lisatud tuttav? Võibolla on karu maetud…

Lõpukella või turismiobjekt
Aktuaalne teema on nii selge, kui see on ohtlik minna õues öösel. Hundid on aga väga harva ohtlik inimestele, ning ajalooliselt dokumenteeritud ainult mõned enstaka vilda vargattacker all 1700- ja varajase 1800. Üks lootus on, et see aitab linnaosa suurenenud turistide voolu ja fännid, kes soovivad heita pilgu hunt. Võibolla kohaliku väljas ettevõte sisestatud Trading korraldada ekskursioone Holm hunt safari tulevikus.

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *