Vt Volituste läbivaatamine Raport TV teateid ettevõtted taga “Skandalhusen”

Jan Josefsson ja missioonide läbivaatamine Aros Energia deklaratsioonid
Michael Sterneri (Vinge advokaadibüroo) ja Marcus Hamberg (Fagerhyltan Estate) taga skandaal vaevatud firma Aros Energia deklaratsioonid edastatakse vastuolulisi andmeid, kui nad olid missiooni Review.

Vaata volituste läbivaatamist rapordivõimalus umbes Aros Energia deklaratsioonid ja Fagerhyltan.
Lugu järgneb Petter elavad ettevõtte omadusi Tobo ja näitab halba juhtimist kodudes ja raskusi ümbritsevast udune omandiõiguse. Nii nagu see on olnud viimastel aastatel Holm teisisõnu.

Marcus Hamberg rääkis Perättömyys – Fagerhyltan oli teatud omanikud Aros Energia deklaratsioonid.
Marcus Hamberg märkis hiljuti telefoni teel HBU Holm, et ta eitas oma osalemist ja Fagerhyltans sisse Aros. Ta ütles, et ta ei olnud midagi pistmist varjupaiga Lodging ja Aros Energia deklaratsioonid.
Kui Peter i Tobo suunama kõne Marcus Hamberg Hamberg ei tea, kes on peamine omanik Aros Energia deklaratsioonid. Mission läbivaatamise siiski märgib Fagerhyltan Marcus Hamberg presidendiks tegelikult võttis 51 % kohta Aros Energia deklaratsioonid.

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *