HOIATUS! Aros Energia deklaratsioonid jätkuvalt osta kodudest Holm

Täna nõutava hoolikusega ja otsida, mida ta peab tegema hüpoteegi äri Holm. Vaatamata kõigile pealkirjades Aros Energia deklaratsioonid ja Johan Stendahl vana “Skandalhus” sügisel, kui ettevõte jätkab proovida osta uue kodu Holm. Aasta sügisel, nad on mainitud, sealhulgas pakkumise pettuses Migratsiooniamet, Rikkumine enda välismaiste töötajate, ametiasutused tellimusi, üürnike unarusse ja hooldamata omadused.

Alles veidi üle nädala tagasi kutsus Bengt Staaf Korterelamu ühend “asulad” koolis Anundgård ja tahtis osta vabade 4:a seal. See oli neljas kord järjest, et Aros energiadeklaratsioonid üritavad üle korteri läbi erinevate inimeste. Varem sel sügisel, on püüdnud osta Fredrik Wedel Tribe kes oli tegevjuht ainult üks nädal (!) ja “Pär Karlsson”, alias Johan Stendahl ütles teeselda. kui brf:Holm ja usaldusisik Castor eiramiskahtlusega, ei saanud otsest vastust, ja see oli pidevalt kahtlastel asjaoludel nad otsustasid mitte müüa neid. Nii et see oli sel ajal, ja küsimusele, kas see puudutas Aros energiadeklaratsioonid ostja ja eesmärgil korteri ostu, paisati ta uuesti vastused.

Samavõrd ebaselge ütles, et see oli augusti lõpus, kui HBU ühendust Bengt Staaf umbes voolukatkestus oma (Li abikaasa ja isa-in-Bernts) vara “Pensionärshemmet”. See oli siis avalikustamata isik, kes ei saa oma nime, kes võetakse ühendust probleemid. Aros Energia deklaratsioonide Bengt Staaf ainult kuulnud, kuigi ta palus üüri oma üürnike. Paar päeva hiljem offenliggjordes Migratsiooniamet jaotamise otsuseid Aros Energideklarationers varjupaiga majutust vara. Paar nädalat hiljem, Bengt Staaf asedirektor firma ja kaks kuud hiljem, oktoobris oli ta lisaks enamik omanik Aros Energia deklaratsioonid (mis samuti omab “Õpetaja elamumajandusosakonna”).

Aros Energia deklaratsioonid ja Bengt Staaf vaatamata korduvale tellimusi ja tähed ei ole täitnud oma kohustusi kas ametiasutused või nende üürnike. Puudused musta hallituse ja ventilatsioon olemas, nad ei teinud midagi. Samuti kühveldatakse ja lihvitud täna kõrgemate Kodu, mille omanik on õiguslikult kohustatud seda tegema. Bengt Staaf on valgustatud probleemidest ja on lubanud, et nad korraldada, kuid kuigi nad ise vara, midagi on juhtunud talvel.

On päev enne jõululaupäeva, aga olid omased lapse pere Anundgård avaldus juhatuse liige Michael Sterneri et nad peavad kolima. Ettevõte on korduvalt püüdnud saada pere erinevalt. Eelmisel suvel, nad ei maksnud võimsus, et nad olid ilma võimu kodus kaks (!) nädalat ja pesuruum oli välja lülitatud mitu kuud. Kõik seda hoolimata asjaolust, et ettevõte ei ole õigust sundida pere, kui nad on kutsutud püsimise ja seaduslik õigus elada. Isegi Johan Stendahl ise ja Pia Karlsson on olnud kontaktis pere ja püüdis neid, kuigi nad “ei ole enam omadusi teha”.

Seekord süüdistada Aros Energia deklaratsioonid tellimusele Keskkonnaamet, et muu hulgas. asendada aknad pere kodu ja siis sobib taas üritage lastega peredele kolima. Renoveerimine on võimalik teha ilma kolimist.

“Uus CEO Aros Energia deklaratsioonid”, “House saab müügikeeldu”, “Stendahl kohtus”
Loe seotud uudised muus meedias viimasel kuul.

.
Uusehitis korteri elamuühistu valis mitte müüa lastega perele liiguvad Holm päevades. Tere tulemast Holm!

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *