Dialoogi raames Holm uute maaelu arengu programmi 29/10

Sundsvall vald kutsub 29 oktoobril kell 18:30 külaelanikud vallamaja dialoogi uue maaelu arengukava. Siis esindajad kommunpoliker ja ametnikud. Sest kõnesid on töödeldud ka karastusjooke.

Sundsvall.

Sundsvall vald arendada uue maaelu arengu programmi - põhjalik strateegia ja tegevuskava maapiirkondades. Programm sisaldab täpset teeninduskeskused valla, milliseid küsimusi ja tegevused prioriteetide ja kuidas valla komisjonide ja ettevõtted töötada koos nendega.

Maaelu arengu programm on välja töötatud dialoogi elanikud, ja kasutatud ühendite maaelu. Sügisel 2015 pakub Sundsvall vald seetõttu sõlmida avatud dialoogi kohtumiste avalikkusele erinevate osade valla. Eesmärgiks on koguda ideid ja sisend töö. Koosolek seotud poliitikute ja ametnike kaasatud tootmise.

Ei ole registreerimine kohustuslik ja anname karastusjooke!

Loe edasi:
Nuvarande landsbygdsprogram för Sundsvalls kommun
26/1 -15 ST.nu: Nu ska hela Sundsvall leva

Jäta vastus

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on märgitud *